top of page
betty_light_header2_dk.png

Betty Light

Løft din fest med vores sjove Betty Light! Fra kun 1200 kr

Tyndere, lettere og med fri fragt og returnering, uanset hvor i Danmark du er.

Ved hjælp af en QR-kode på skærmen, får du nemt adgang til dine billeder efter hver fotosession. Du kan nemt gemme billederne på din telefon eller dele dem på sociale medier. Billederne kan også printes efterfølgende, hvis du ønsker at have dem i fysisk form.

Foto 2022-08-26 18 39 21 (kopia).jpg

GRATIS FRAGT OG RETURNERING I HELE DANMARK MED BETTY LIGHT!

Betty Light er en fleksibel og enkel fotoboks, som sendes til din nærmeste pakkeshop uanset hvor i Danmark du er. Med en vægt på kun 4 kg er Betty Light nem at transportere og perfekt til alle slags fester og arrangementer.

 

Lad Betty Light være en del af dit bryllup, din fest eller dit firmaarrangement og skab uforglemmelige minder.

BettyLight - bettybooth-27 (kopia) copy.jpg
Fremstillet i Skandinavien
 

Betty Light fremstilles naturligvis i Skandinavien ligesom vores almindelige fotoboks, Betty Booth, da det er i linje med vores mål om at reducere emissioner og at arbejde for et bæredygtigt miljø.

BettyBooth_hyra_photobooth_4.jpg
Fri fragt og returnering i hele Danmark

 

Betty Light sendes via Postnord og kan derfor leveres til din nærmeste pakkeshop, uanset hvor i Danmark du befinder dig. Returneringen er selvfølgelig også inkluderet.

BettyBooth_hyra_photobooth_18_edited_edi
Ubegrænset antal billeder

De billeder du tager med Betty Light, er let tilgængelige via en QR-kode på skærmen. Billederne gemmes derefter i et onlinegalleri, som du nemt kan dele med dine gæster.
mer info
betty_light_bakgrund_dk.png

Hvorfor Betty Light? 

Få adgang til dine billeder med det samme ved brug af en QR-kode

Med Betty Light kan du få øjeblikkelig adgang til dine billeder via skærmen ved hjælp af vores praktiske QR-kode, hvilket skaber en let og legende brugeroplevelse.

 

Få dine mindeværdige stunder overført direkte til din telefon blot få sekunder efter optagelse. Perfekt til øjeblikkelig deling af festlige stemninger på sociale medier.

Fri fragt og returnering i hele Danmark

Hos Betty Light er både fragt og returnering inkluderet, uanset hvor du er i Danmark. Fotoboksen sendes til din nærmeste pakkeshop senest dagen før dit arrangement, og sendes tilbage i samme boks den efterfølgende hverdag. Det bliver ikke nemmere end det!

Tilpas din ultimative oplevelse
Underholdning til alle forskellige typer arrangementer

Betty Light giver en skræddersyet oplevelse, med et ubegrænset antal billeder og et personligt online-galleri. Mulighed for print og levering direkte til dig efter arrangementet.

Betty Light fanger og deler sjove øjeblikke til din fest, skaber uforglemmelige oplevelser med glæde, latter og varige minder.

Fremstillet i Skandinavien!

Ligesom vores almindelige Betty Booth maskine, er Betty Light lavet i Skandinavien.

Det slanke design og en vægt på kun 4 kg, gør Betty Light til en perfekt og lettilgængelig underholdning til alle slags fester.
 

Klar til at leje Betty Light?
210731_Bröllopsfotograf_Jonathan_Emparan_253 (kopia).JPG.jpg
BettyBooth_hyra_photobooth_5 (kopia)_edited.jpg
A7401700.jpg
bottom of page